GPS Nyomkövetés

A GPS-es nyomkövetés napjainkra már-már elengedhetetlen része a fejlett modern technológiákat alkalmazó cégekenek. Rendkívűl sok munkafolyamatban költségcsökkentést lehet elérni egy-egy ilyen rendszer alkalmazásával. Ennek köszönhetően napjainkra a legtöbb cég már rendelkezik nyomkövető berendezésekkel, és szolgáltatásokkal. Amennyiben Önnek még nincs céges nyomkövetési szolgáltatása, vagy a meglévőnél egy jóval olcsóbbra kíván váltani, úgy kérjük tekintse át Flottakövetéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat.

Bővebben a Flottakövetésről >  >

Viszont a hétköznapi életben is fontos felismernünk, hogy milyen előnyök származhatnak a nyömkövetési szolgáltatások használatából.

A hétköznapi felhasználást tekintve három csoportra oszthatjuk a nyomkövetési rendszereket és szolgáltatásokat.

  • Gépjárművédelem, és gépjárműkövetés
  • Személykövetés, és személyvédelem
  • Kisállat követés, és kisállat felügyelet

Érdekességek: Nagy értékű tulajdonaink GPS-es védelme

online nyomkövető

A GPS nyomkövetéssel nem csak a gépjárműlopások esetében találhatjuk meg a bűnösöket és az eltulajdonított autónkat, hanem segíthet más, nagyobb értékű tárgyaink védelmében is. Bármilyen mozgatható eszközre kérhető a GPS-es lopásvédelem, amivel nem csak tárgyi, hanem eszmei értékeket is védelmezhetünk.

A leggyakoribb ilyen jellegű nyomkövetést általában mobiltelefonokra és hordozható számítógépekre szokás kérni, hiszen ezek tartalmazhatnak olyan magánjellegű információkat, melyek megszerzésével vagyoni és egyéb károkat okozhatnak a tolvajok a sértett személynek. Hasonlóan nagy értékek kerülnek veszélybe, ha például egy vállalati számítógép kerül illetéktelen kezekbe, különböző céges információkkal és üzleti titkokkal.

Ha Ön is szeretne biztosra menni és hatékony, korszerű lopásvédelemmel ellátni tulajdonát, akkor keressen fel minket és segítünk Önnek, hogy visszaszerezze értékeit és az elkövetők kézre kerüljenek! Válassza Ön is a GPS nyomkövetést, hogy biztonságban tudhassa értékeit!

 

Gépjárművédelem, gépjárműkövetés, lopásgátlás

A gépjárművédelem elsődleges feladata, hogy a becsben tartott járművünket, illetéktelenek ne tulajdoníthassák el, avagy a baj bekövetkeztekor megtalálhassuk azt. A gépjárművédelem szerves része, a lopásgátlás, értesítő küldése a gépjármű riasztójának jelzésekor, vagy a gépjármű távoli leállítása.

Gépjárműlopások megoszlása budapesten

Amennyiben szeretné, hogy Ön legyen a kivétel, úgy kérem jelentkezzen nálunk! Kérjen ingyenes visszahívást!

Bővebben a gépjárművédelemről > >

GPS védelem gépjárművünk biztonságáért

gps nyomkovetesA GPS manapság már egy teljesen hétköznapi eszköz, mely jelentősen megkönnyíti életünket. A gépjármű védelem hatalmas változáson ment át, így szerencsére a GPS már járműveink védelmében is nagy sikert arat, hiszen lopás esetén műholdas kapcsolat segítségével azonnal lekövethető autónk holléte.

A kormányzár, a váltózás és még néhány egyéb mechanikus eszköz, majd a későbbi elektronikus riasztók után a GPS minden igényt kielégít, a hibák előfordulása igen alacsony. A mechanikus és az elektronikus gépjármű védelemre használt eszközöket sajnos hamar kiismerték a tolvajok, míg a műholdas (GPS alapú) rendszerek technológiájával már nehezebb helyzetben vannak. Ezek a rendszerek ugyanis szinte kiismerhetetlenek, működtetésük és a különböző beállítások szakembert kívánnak.

Amennyiben Ön is szeretné felszerelni gépjárművét a legmagasabb szintű védelemmel, a legjobb helyen jár! A részletekért tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken!

 

Miért hasznos a GPS nyomkövető használata? 1. rész

GPS nyomkövetőA gépjárművek GPS alapú követésére régebben csak a nagyobb flottával rendelkező cégeknek volt lehetősége, már a kis- és középvállalkozások számára is elérhetőek lettek az ilyen rendszerek.

A GPS nyomkövető rendszer úgy néz ki, hogy a gépjárműbe be van építve egy apró jeladó, amely a beépített GPS-vevője segítségével veszi a műholdak jeleit, és a szintén beépített GSM-modul segítségével eljuttatja a koordináta és a sebesség adatokat egy központi szervernek. Ez pedig rögzíti az adatokat, amelyekhez a felhasználók általában egy egyszerű internetes felületen férhetnek hozzá. Itt lehet megtekinteni a koordinátákat lista formájában, vagy térképen, továbbá különféle elemzéseket, lekérdezéseket hajthatnak végre.

Nem elhanyagolható az sem, hogy emellett a GPS nyomkövető gyakran aktívan maga is elemzi az adatokat, és a beállításoktól függően akár emailben vagy akár SMS-ben értesítést küld, ha egy adott gépjármű elhagyott egy települést, vagy éppen túllépte a megengedett sebességhatárt.

Lépjen velünk kapcsolatba, ha Önnek is minőségi GPS nyomkövetőre van szüksége!

 

Miért hasznos a GPS nyomkövető? 2. rész

e-útdíj gpsA GPS nyomkövető rengeteg segítséget tud nyújtani a különféle cégek mindennapi, gördülékeny működésében.

A cég működését azzal segíti elő ez a rendszer, hogy a GPS nyomkövetővel folyamatosan figyelni lehet, merre járnak a gépjárművek. Ennek a rendszernek a másik előnye, hogy naplózza a megtett kilométereket, vagyis a gyanúsan magas átlagfogyasztás figyelésével kiszűrhetőek az üzemanyag-csalások. További praktikussága a GPS nyomkövetésnek, hogy automatikusan képes előállítani az útvonal nyilvántartásának az adminisztrációját.

A folyamatos nyomkövetés esetén nem szabad elfelejteni, hogy a készülékek az adatokat a mobil hálózaton juttatják el a központi szerverhez, így mobil előfizetés, illetve SIM kártya is szükséges a használatukhoz, azonban némely műholdas nyomkövető már tartalmazza ezt.

Használja Ön is a legmodernebb GPS nyomkövető berendezéseket! Tájékozódjon weboldalunkon, kérdéseivel pedig bátran lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Kisállat védelem GPS nyomkövetéssel!

gps nyomkövetésSzeretné megvédeni kedvencét minden balesetektől, tolvajok támadásaitól vagy egyszerűen csak attól, hogy elkóboroljon? Kis kedvenceink gyakran egy valódi családtag szerepét töltik be életünkben, ragaszkodunk hozzájuk és szeretjük őket.

Azonban a háziállatok nagy mértékben saját gazdáikra vannak utalva, tőlük kapják az élelmet, menedéket és a védelmet is. Szerencsére a mai modern technológia már lehetővé teszi, hogy megadjuk kedvenc háziállatainknak azt a maximális védelmet, amivel megóvhatjuk őket a bajtól, például. A kutyusok gyakran hajlamosak elkóborolni kölyök korukban, és ilyenkor még nem mindegyik állat kapja meg a chipet, így előkerítésük szinte lehetetlennek tűnik.

A figyelemfelhívó plakátoknál mi most jobbat ajánlunk: kövesse kutyusa útját GPS nyomkövetővel, melynek segítségével bárhol bármikor a nyomára akadhat az elkóborolt állatnak! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos részletes tájékoztatásért keressen minket bizalommal, hogy értékeit mindig biztonságban tudhassa!

 

GPS nyomkövetés biciklire?

GPS nyomkövetés biciklireManapság sajnos értéktárgyaink védelmére fokozott figyelmet kell fordítanunk, hiszen egyre gyakoribbak a lopások, rongálások. Különösen igaz ez a kerékpárokra, melyeket napi szinten tulajdonítanak el gazdáiktól, nem egyszer szervezett keretek között.

Ezeknek az ellopott kerékpároknak végül a legritkább esetben akadnak nyomára olyan gyorsan szétszerelik és továbbadják őket a feketepiacon. Hiába a drága lakat, a legmodernebb védelem, a tolvajok ugyanolyan felkészülten érkeznek és a biciklinek egyik pillanatról a másikra már hűlt helye van.

Mégis létezik valóban hatékony megoldás arra, hogy értékeit megóvja a gátlástalan tolvajoktól. A GPS nyomkövetés egy olyan lehetőséget nyújt a biciklik tulajdonosainak, hogy bárhol bármikor lekövethetik a kerékpár helyét, mindezt minimális befektetéssel és maximális hatékonysággal tehetik meg.

Kövesse kerékpárja útját GPS segítségével! Részletes tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal, és ismerkedjen meg a GPS nyomkövetés lehetőségeivel!

 

Mit tehetünk azért, hogy ne lopják el az autónkat?

gépjárművédelemNéhány egyszerű szabály szem előtt tartásával csökkenhető annak az esélye, hogy autónkat ellopják. Természetesen ezeknek a tanácsoknak a betartásával sem garantált, hogy soha senki nem fogja pont a mi autónkat ellopni, így a legfontosabb szempontok mellett mindenképpen érdemes beszereznünk egy GPS nyomkövető rendszert.

1. Ha elértük úticélunkat, kiszállás előtt győződjünk meg róla, hogy feltekertük az összes ablakot, aktivizáltuk a biztonsági berendezéseket. A forgalmit ne hagyjuk az autóban!

2. Lehetőleg olyan helyre parkoljunk, ahol éjszaka is vannak járókelők és jól működik a közvilágítás.

3. Hagyjuk nyitva az üres kesztyűtartót, ne hagyjunk az utastérben semmilyen értékes dolgot!

4. Bármilyen rövid időre kell kiszállni autónkból, állítsuk le a motort és a kulcsot tegyük zsebre!

5. Használjunk többféle lopásgátló rendszert, ezzel megnehezítve a tolvajok dolgát!

 A GPS nyomkövető rendszer az egyik legmodernebb autólopás elleni védelem. Rendszereinkkel kapcsolatos kérdésével forduljon hozzánk bizalommal, hogy az Ön járműve is biztonságban lehessen!

 

GPS nyomkövetés céges autókba is

online gps nyomkövetőGPS nyomkövető rendszerünket ajánljuk cégeknek is, hiszen segítségével mindig lehet tudni, hogy melyik autó hol jár, illetve egy esetleges lopás esetén is tudjuk, hogy hova vitték az autót.

A GPS nyomkövetővel ellenőrizhető a benzinhasználat, az autók kihasználtsága (vagy éppen ki nem használtsága), illetve a valós idejű adatoknak köszönhetően pénzt és időt spórolva tervezhetjük meg a dolgozók és autók útvonalát az adott szituációnak megfelelően. Kifejezetten előnyös taxitársaságok, futárszolgálatok és olyan cégek számára, amiknek munkája során gyakran kell utazni, akár előre nem megtervezhető szituációkban is.

Sajnos hazánkban még mindig nagyon magas az autólopások száma, még az évek óta tartó csökkenés ellenére is. Autókövető rendszerünkkel azonban teljes biztonságban tudhatja a céges járműveket, hiszen ha gyanús mozgást észlel, azonnal cselekedni tud.

Céges járműveihez válassza Ön is GPS alapú nyomkövető rendszerünket és maximális biztonságban tudhatja vállalkozása autóit!

 

Milyen szempontok alapján válasszunk GPS nyomkövetőt?

online gps nyomkövetőEgyre többen döntenek a GPS nyomkövető mellett, amely megoldást nyújt az esetleges lopásokkal szemben. Viszont nagyon fontos, hogy GPS nyomkövető beszerzése előtt tájékozódjunk, melyik a számunkra leginkább megfelelő.

  • Elsődleges szempontként érdemes meggyőződnünk arról, hogy a készülék rendelkezik-e telefonos alkalmazással, amely során lehetővé válik a gyors nyomkövetés. Akkor sem kell aggódnunk, ha nincs a közelünkben számítógép, hiszen telefon segítségével is könnyedén használható a GPS nyomkövetővel ellátott tárgyak ellenőrzése.
  • Számos GPS nyomkövető van a piacon, amely több funkcióval is rendelkezik. Ez a készülékek árán is megmutatkozik, így érdemes olyan készüléket választani, amelynek a meglévő funkcióit ki is tudjuk használni.
  • Jó tudni, hogy van-e a rendszernek egyéni internetes felhasználói felülete. Ezek általában gyorsabban és rugalmasabban működnek.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen minket bátran elérhetőségeinken! Válassza az általunk kínált kiváló minőségű GPS nyomkövetést!

 

Javasoljuk a GPS nyomkövetőt nyomozóirodák számára is!

A GPS nyomkövetési rendszer hatékony megoldást nyújt az élet több területén is. A segítségével lehetőségünk nyílik ellenőrizni, nyomonkövetni az értéktárgyainkat. Egyetlen autót vagy egy egész flottát is akár.

A nyomkövető rendszer nem csupán az üzleti életben hasznos, de jó szolgálatot tehet a személyvédelem területén is. Használatát ajánljuk nyomozóirodák, olyan cégek számára is, ahol magánszemélyek biztonságáról kell gondoskodni.

Online nyomkövetésre épülő rendszerünk egy beépített jeladóval működik, ami a műholdak segítségével adatokat küld egy központi szerverre. Internetes felületen ezek az adatok pontosan nyomonkövethetőek, bármikor leolvashatók, de igény szerint mobiltelefonra is átirányíthatók. Így bárhol, bármikor értesülhet arról, hogy az ügyfél vagy éppen a megfigyelt személy gépkocsija merre jár. Tökéletesítse szolgáltatásai minőségét GPS nyomkövető rendszer segítségével!

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet a GPS nyomkövető rendszerről!

 

GPS nyomkövető a házi kedvencek védelméért is!

Ugye Önnek is gyakran megfordul a fejében, merre járhat éppen macskája, amikor nem pihen a kedvenc helyén? A macskák bizony szabad jószágok, sokkal inkább hajlamosak csavarogni, kalandozni, mint a kutyák. Ráadásul nem is vannak úgy helyhez kötve, mint a házörzők. Megesik, hogy egy szabadszellemű macska napokig a gazdája és otthona felé sem néz, hogy aztán éhesen és fáradtan felbukkanjon újra.

A GPS nyomkövető rendszer használatával nem kell többé amiatt aggódnia, hogy merre jár házi kedvence, épségben hazatér-e. Elég, ha a nyomkövető rendszer apró jeladóját az állat nyakörvébe helyezi, és bárhol, bármikor tájékozódhat arról az internet segítségével, hogy hol kóborol éppen a macska.

A GPS nyomkövető rendszer megbízhatóan dokumentálja a jeladóból érkező adatokat, és egy központi szerverről továbbítja azokat akár a felhasználó mobiltelefonjára is. Csupán percekre van szüksége ahhoz, hogy macskája nyomára bukkanjon. Éljen a lehetőséggel, és óvja házi kedvence biztonságát!