Miért a mi GPS-ünket?

 

 

 

GPS nyomkövetésTudja, hogy mit szeretne, de sehol sem találja a piacon? Akkor nálunk a legjobb helyen jár, hiszen a mi termékeinkkel azt kapja, amire valóban szüksége van!

 

Cégünk célja, hogy a végfelhasználók minőségi, mégis megfizethető termékekhez és szolgáltatásokhoz jussanak, ezért GPS nyomkövetési rendszerünk alapjaként megalkottunk a saját

 

GPS/GPRS berendezéseinket, illetve a hozzátartozó végfelhasználói weboldalt. Cégünk emellett szerverparkkal is rendelkezik a teljes körű kiszolgálás érdekében.

Néhány pontban GPS/GPRS alapú nyomkövetési rendszerünkről:GPS nyomkövetés

 • Eszközeink saját fejlesztésűek, törekedtünk arra, hogy könnyen használhatóak legyenek, mind a telepítés, mind az aktiválás tekintetében.
 • Weboldalunk szintén a mi fejlesztésünk, ráadásul az Ön érdekében olyan moduláris rendszerrel, amely bővítésekre ad lehetőséget.
 • Mivel saját szerverparkkal rendelkezünk, így nem vagyunk kitéve más szolgáltatók szeszélyeinek – gépeink alkalmasak az adatok gyors feldolgozására, amit az 1 Gbit-es adatkapcsolat és a 99,9% rendelkezésre állás is segít.
 • A GPS nyomkövetés a szerverek közötti biztonságos adatátvitellel valósul meg a privát APN és VPN kapcsolatok miatt, melyeket használunk.
 • Szolgáltatásaink és eszközeink árai úgy lett megszabva, hogy a felhasználók széles körében elérhető legyen.

Annak érdekében, hogy Ön a lehető legjobb kiszolgálást kapja, a GPS nyomkövetéshez saját eszközöket hoztunk létre.

 • Hardvereink és szoftvereink GPRS kommunikációra vannak optimalizálva.
 • A beszerelt GPS SRIF IV chip szett roppant nagy érzékenységű.
 • A megbízható működés érdekében ARM cortex mikrovezérlő processzort használunk.
 • Szoftvereink európai fejlesztésűek, míg a hardvereink egyedileg lettek tervezve.
 • Hogy ezzel se legyen gondja, a relék kapcsolására két digitális ki- és bemenetet helyeztünk el a rendszeren a zökkenőmentes GPS nyomkövetés érdekében.
 • Ha az üzemanyag vagy hőmérséklet információra van szüksége, akkor sincs gond, az eszköz rendelkezik egy analóg bemenettel analóg jelszint mérésére.
 • Hogy biztonságos legyen a használat EC Communications (Encrypted and Compressed) adatfolyamot használunk, melynek segítségével az eszköz és a szerver között titkosított és tömörített formában haladnak az adatok.
 • Emellett fontosnak tartjuk, hogy az eszköz és a szerver között biztonságosabb, stabilabb legyen a kapcsolat, ennek érdekében DDC Protocol (Duplex Data Transfer protocol) került használatra, amely kétirányú kommunikációt biztosít.
 • Sajnos előfordulhat, hogy GPRS kimaradás történik, de ekkor sincs baj, az Instant Backup Funkció segítségével folyamatos adattárolás történik a 2 GB mikro SDHX kártyán.
 • Fontos a kapcsolódó felület kompatibilitása a könnyebb használatért, ezért a telemetria adatok beküldésének előkészítéséhez CAN vagy RS232 kommunikációs felületet alakítunk ki.
 • A szoftverfrissítés a gördülékeny használat érdekében úgy lett megoldva, hogy akár működés közben, távolról is megtörténhessen, emellett pedig a működési diagnosztika lekérdezése is történhet ebben a formában – ezt a HST (Hot Support Technology) biztosítja.
 • IDR Function (Intelligens Data Roaming funkció), egyedi külföldi hálózatválasztási metódus engedélyezett MNC kódok alapján,  tömbösített adatbeküldés, mivel külföldön is használhatóak GPS nyomkövetési berendezéseink, így a beleépített IDR Function (Intelligens Data Roaming funkció) elősegíti az egyedi külföldi hálózatválasztást az engedélyezett MNC kódok alapján.
 • Nem utolsó sorban pedig fontosnak tartjuk, hogy a berendezések időtállóak legyenek, így ennek érdekében egyszerű és robosztus felépítéssel alkottuk meg őket.

online nyomkövető

Úgy tartjuk, hogy az igazán jó GPS nyomkövetés hosszú távon is megbízható, de emellett olcsó is, hiszen így juthat el a legtöbb felhasználóhoz. A rendszereink éppen ezért bővíthetőek a vásárló igényei szerint – így Ön mindig éppen azt kapja, amire aktuálisan szüksége van.

Rendszerünkben minden felhasználó összeállíthatja azt a szolgáltatási csomagot, melyet használni kíván, ezzel pedig az árakat is alacsonyan lehet tartani, hiszen nem fizetnek olyan GPS/GPRS nyomkövetési szolgáltatásért, amelyet nem használnak ki. Ennek a módszernek további előnye, hogy nem csak fix szolgáltatások közül lehet választani, hanem az egyedi igényeket is ki tudjuk elégíteni a GPS nyomkövetés területén – szintén költséghatékony módon.

Ha Ön sem szeretne olyasmiért fizetni, amit nem használ, és fontos Önnek a megbízhatóság, valamint az alacsony ár a GPS nyomkövetés területén is, akkor lépjen kapcsolatba velünk!